Catering IJsselstein | Walking diners zakelijk
407
page,page-id-407,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Walking diners zakelijk

Verwen uw gasten in een gezellige, ongedwongen sfeer tijdens de walking diners worden diverse kleine gerechtjes uitgeserveerd. Uw gasten kunnen rondlopen of zitten en onder het genot van een hapje en drankje heerlijk bijpraten.
U bepaalt wanneer wij deze serveren, dit kunnen 5 tot 10 kleine gerechtjes zijn.

Enkele voorbeelden wanneer u onze walking diners kunt toepassen.

Walking diners tijdens uw open dag

U gasten kunnen culinair genieten en gelijk uw bedrijf bewonderen. Uw gasten worden op een originele wijze verwend en zullen een smaakvol en goed gevoel aan deze dag overhouden.

Walking diners voor uw opening

Uw opening gelijk goed starten met een goede starter. Laat uw gasten genieten van de lekkerste en kwalitatieve gerechtjes. Precies wat u met uw bedrijf voor heeft.

Walking diners voor uw relatiedag

Tijdens uw  relatiedag wilt u zoveel mogelijk ongedwongen laten verlopen en mixing and mingling is uw motto. Laat uw relaties vrij om te gaan en staan waar ze willen onze gastheren/vrouwen weten ze te vinden en serveren kleine gerechtjes groot van impact aan.

Walking diners voor uw bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest met een een walking diner brengt uw feest naar de next level.

Walking diners voor uw vergadering

Uw vergadering afsluiten met een walking diners dat is nog eens een lekkere verassing. Besluit uw vergadering met een laatste punt vergezeld met het eerste kleine gerecht. Daarna de benen strekken of blijven zitten alles is mogelijk.

Walking diners tijdens uw bedrijfsjubileum

Uw bedrijf bestaat 5 jaar gefeliciteerd. Verwelkom uw gasten met een 5 gangen walking diner.