Catering IJsselstein | Zakelijk catering
510
page,page-id-510,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Zakelijk catering

Sfeervol, formeel, informeel, stijlvol en smaakvol. Wij kunnen het voor u verzorgen bij u op locatie. Wij verzorgen verschillende concepten voor uw evenement. En ontwikkelen ook regelmatig nieuwe concepten om u  kennis te laten maken met nieuwe trends op het gebied van Food, Wine en service.

 

Zakelijke catering op locatie

 

Wij verzorgen graag onze kwaliteit bij u op locatie. Ons team is creatief en innovatief en werkt met top producten zoals u ook van ons gewend bent in ons restaurant. Van een eenvoudig diner tot aan luxueuze evenementen. Wij kiezen zorgvuldig de beste producten voor u uit en behandelen deze met zorg.

 

Aankleding

 

Wij hebben een team mensen die voor u de aankleding regelt, zorgt voor mooie aangeklede tafels en gastvrije service verleent op locatie. Wij zijn in het bezit van een mobiele keuken, een foodtruck en een mobile winebar.

 

Culinaire beleving

 

Uw evenement wordt door ons naar een hoger niveau getild en wij zorgen voor een culinaire beleving. Onze producten zijn vers, divers en afkomstig uit onze streek. Wij kunnen daardoor voor heerlijke en pure gerechten zorgen. Door onze diversiteit en creativiteit kunnen wij voldoen aan uw wensen! Wij maken daarom graag een concept op maat.

 

Concepten

 

Om uw keuze te vergemakkelijken bieden wij een aantal concepten aan. Wij werken samen met vooraanstaande leveranciers en kunnen zo uw evenement volledig ontzorgen. Deze specialisten hebben dan ook ruime ervaring in de branche waardoor wij uw evenement op topniveau kunnen aanbieden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Professioneel personeel

 

Wij beschikken over professioneel en gastvrij personeel. Door onze food concepten en smaakvolle ideeën met u te delen, zorgen wij ervoor dat uw klanten, relaties en/of collega’s zullen genieten van uw Evenement.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Bent u klaar voor uw volgende nieuwjaar receptie

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg dat uw nieuwjaarsreceptie dit jaar tot in de puntjes geregeld is. Wie nodigt u uit en wordt het een borrel met hapjes of kiest u dit jaar voor een walking diner.

De tijd tikt door…