Catering IJsselstein | Wijnproeverij zakelijk
417
page,page-id-417,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Wijnproeverij zakelijk

Beleef onze wijnproeverij met uw bedrijf. Onze Sommelier zal uw gasten betoveren met zijn verhaal en passie voor wijnen.

Onze mobile winebar als blikvanger op uw event. Wij beschikken o.a. over een klassieke Renault 5 die helemaal uit te bouwen is tot een fantastische wijnbar.

Om de wijnproeverij helemaal af te maken zorgen we voor bijpassende worst en kaasplankes.De wijnen kunnen helemaal worden afgestemd op uw thema en bedrijfsvoering.

Wijnproeverij tijdens uw open dag

Verras uw gasten en laat de smaakpupillen prikkelen. Laat zien en proeven dat uw bedrijf een verfijnde smaak heeft van uitstekende kwaliteit.

Wijnproeverij voor uw opening

Een nieuw begin moet gevierd worden. Hoe kan dat anders dan een wijnproeverij met bubbels.

Wijnproeverij voor uw relatiedag

U waardeert uw relaties, u waardeert een goed glas wijn. Hoe kunt u uw relaties beter laten zien dat u het op prijs stelt dat u al jaren samen zaken doet. Met een heerlijke wijnproeverij van kwalitatieve wijnen. Als afsluiting kunt u een heerlijke fles wijn meegeven om nog eens aan deze dag terug te denken.

Wijnproeverij voor uw bedrijfsfeest

Iedereen binnen het bedrijf heeft hard gewerkt en het is tijd voor een bedrijfsfeest. Staan alle neuzen dezelfde kant op? Nu is het tijd voor de verschillen in de smaakpupillen te testen.
Welke wijn past bij wie. Het is tijd om het ware karakter achter de wijn te leren kennen.

Wijnproeverij voor uw vergadering

Hoe veel beter kunt u een zware vergadering afsluiten dan met een wijnproeverij onder het genot van een hapje. Even ontspannen napraten en de gedachte op nul. Hard werken is belangrijk, maar het is zeker ook belangrijk om even te ontspannen.

Wijnproeverij tijdens uw bedrijfsjubileum

Gefeliciteerd met uw bedrijfsjubileum. Een mooi feestelijke wijnproeverij kan volledig aangepast worden aan uw historie. Startend met een frisse en jonge wijn gaande naar een volwassen wijn vol van smaak.